Про надання дозволу на списання основних засобів

05.08.2016 485

Про надання дозволу  на списання основних засобів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

_____ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від______________ р. № ____

Про надання дозволу

на списання основних засобів

Розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (А.Шевкенич),  враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 18 від 02.06.2016 р.), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради списати основні засоби, малоцінний інвентар, які знаходяться на балансі Дрогобицької міської поліклініки та вичерпали свій ресурс і не придатний для подальшого використання, згідно з додатком.
  2. Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (А.Шевкенич).
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова                                                                               Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту