Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря

29.05.2024 8233

Про надання дозволу  на списання основних засобів, малоцінного інвентаря

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про надання дозволу
на списання основних засобів,
малоцінного інвентаря

 

Розглянувши клопотання відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради №316 від 27.03.2024р., директора Стебницької гімназії №6 імені Героїв АТО Дрогобицької міської ради №33 від 21.03.2024р., директора Стебницької гімназії №18 Дрогобицької міської ради №31 від 21.03.2024р., виконавчого комітету Дрогобицької міської ради №3-34/2173 від 08.04.2024р., відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради №01-4/248 від 03.04.2024р., №01-4/412 від 22.05.2024р., управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради №170 від 17.04.2024р., фінансового управління Дрогобицької міської ради від 13.05.2024р., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 54 від 28.05.2024р.), керуючись ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл КНП «Стебницькій міській лікарні» Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі КНП «Стебницької міської лікарні» Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком № 1.
2. Надати дозвіл Стебницькій гімназії №6 імені Героїв АТО Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі Стебницької гімназії №6 імені героїв АТО Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком № 2.
3. Надати дозвіл Стебницькій гімназії №18 Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі Стебницької гімназії №18 Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком № 3.
4. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком №4.
5. Надати дозвіл закладу дошкільної освіти №2, закладу дошкільної освіти №20, закладу дошкільної освіти №27, ДЮСШ, Рихтицькй СЗШ I-II ст, закладу дошкільної освіти №6, закладу дошкільної освіти №12, закладу дошкільної освіти №13, закладу дошкільної освіти №30, закладу дошкільної освіти №29, ЦБ відділу освіти, Нижньогаївській гімназії, Лішнянській НВК І-ІІІ ст, Унятицькій гімназії, закладу дошкільної освіти №11, закладу дошкільної освіти №12, закладу дошкільної освіти №13, закладу дошкільної освіти №15, закладу дошкільної освіти №19, закладу дошкільної освіти №20, закладу дошкільної освіти №21, закладу дошкільної освіти №24, закладу дошкільної освіти №26, закладу дошкільної освіти №28, закладу дошкільної освіти №29, закладу дошкільної освіти №30, закладу дошкільної освіти №35, палацу дитячо-юнацької творчості, будинку науково-технічної творчості учнівської молоді, Долішньолужецькій гімназії, Верхньогаївській гімназії, Болехівській гімназії, Броницькій СЗШ І-ІІ ст, Нагуєвицькій СЗШ І-ІІІ ст, Унятицькій гімназії, Снятинській гімназії, Добрівлянській гімназії, Михайлевицькій гімназії, Медвежанській гімназії, Дережицькій гімназії, на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі даних установ, що вичерпали свій ресурс та непридатні для подальшого використання, згідно з додатком №5.
6. Надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком №6.
7. Надати дозвіл фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі фінансового управління Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком №7.
8. Надати дозвіл Гімназії №10 імені Євгена Коновальця Дрогобицької міської ради Львівської області на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі Гімназії №10 імені Євгена Коновальця Дрогобицької міської ради Львівської області та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком №8.
9. Виконання даного рішення доручити КНП «Стебницькій міській лікарні» Дрогобицької міської ради, Стебницькій гімназії №6 імені Героїв АТО Дрогобицької міської ради, Стебницькій гімназії №18 Дрогобицької міської ради, відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради, Гімназії №10 імені Євгена Коновальця Дрогобицької міської ради.
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю.О.).

Міський голова      Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту