Про оголошення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування

08.07.2024 3737

Про оголошення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______

Про оголошення конкурсу
з визначення автомобільних перевізників
на автобусних маршрутах загального користування»

З метою забезпечення організації конкурсу з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування, відповідно до ст. 7, 44 Закону України „Про автомобільний транспорт”, Постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” (із змінами і доповненнями) та згідно з ст. 30, ст. 40, ст. 52, ч.6 ст.59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Управлінню інвестицій та економічного розвитку (Л. Лазунда) оголосити конкурс з визначення перевізників для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Дрогобицької міської територіальної громади на об’єктах конкурсу згідно основних і додаткових умов, викладених у додатку №1, опублікувавши оголошення в народному часописі «Галицька зоря» та на офіційному веб сайті Дрогобицької міської ради у визначені законодавством терміни.
2. Створити робочу групу з працівників виконавчого комітету для перевірки достовірності одержаної від перевізників претендентів інформації, підготовки матеріалів для проведення засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на автобусних маршрутах загального користування та документів за результатами конкурсу, підготовки договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів в складі згідно додатку № 2.
3. Затвердити кошторис витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням конкурсу згідно додатку № 3.
4. Створити конкурсний комітет з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування та затвердити його склад згідно додатку №4.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Р. Бейзика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту