Про передачу в оренду нежитлових приміщень

11.08.2017 353

Про передачу в оренду нежитлових  приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2017 р. № ____

Про передачу в оренду
нежитлових приміщень

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 01.06.2017 року №42, протокол від 03.08.2017 року №45), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка,32, площею 24,57м2 (гараж), яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, з фізичною особою Федаком Степаном Степановичем, терміном на 1 рік.
1.1. Розрахунок орендної плати для фізичної особи Федака С. С. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул.Грушевського,83, площею 3,58м2 (коридор спільного користування) з ПП «РоКо».
3. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул.Грушевського,83, площею 3,58м2 (коридор спільного користування), яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, з фізичною особою Молендою Катериною Петрівною, терміном на 1 рік.
3.1. Розрахунок орендної плати для фізичної особи Моленди К. П. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
4. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок,1 площами 17,7 та 96,0м2 з КП «ТІЦ», на термін 35місяців.
4.1. Розрахунок орендної плати для КП «ТІЦ» здійснювати у розмірі 1,00 грн. з ПДВ в рік. Комунальні платежі за використання об’єкту оренди сплачує балансотримач – виконавчий комітет Дрогобицької міської ради.
5. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Жупна,17, площею 132,2м2, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича для використання під склад з ТзОВ «Екотепло Дрогобич», терміном на 1 рік.
5.1. Розрахунок орендної плати для ТзОВ «Екотепло Дрогобич», здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати
6. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого,4, площею 18,0м2 з художником Перхуном Ігорем Володимировичем, терміном на 1 рік.
6.1.Розрахунок орендної плати для художника Перхуна І.В. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
7. Комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б.Лепкого,9/2 площею 40кв.м. для встановлення твердопаливного котла з обладнанням з ТзОВ «Дрогобичтепломережа», терміном на 1 рік.
7.1. Розрахунок орендної плати для ТзОВ «Дрогобичтепломережа» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
8. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,7, площею 34,9 м2 з ПП «Медіс», терміном на 35 місяців.
8.1. Розрахунок орендної плати для ПП «Медіс» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
9. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
10. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р.Росоха), відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба).
11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту