Про передачу в оренду нежитлових приміщень та внесення змін в рішення сесії Дрогобицької міської ради № 810 від 30.08.2017р. «Про передачу в оренду нежитлових приміщень»

10.10.2017 363

Про передачу в оренду нежитлових  приміщень  та внесення змін в рішення сесії Дрогобицької міської ради № 810 від 30.08.2017р. «Про передачу  в оренду нежитлових  приміщень»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2017 р. № ____

Про передачу в оренду
нежитлових приміщень
та внесення змін в рішення
сесії Дрогобицької міської ради
№ 810 від 30.08.2017р. «Про передачу
в оренду нежитлових приміщень»

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 20.09.2017 року №48, протокол від 05.10.2017 року №49), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № __ від 10.10.2017 р.,) керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлової приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок,1, площею 53,8 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, з Дрогобицьким об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Львівської області, терміном на 1 рік.
1.1. Розрахунок орендної плати для Дрогобицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Л.Українки,44, площею 757,9 кв. м.,яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, з фізичною особою Петречком Василем Ігоровичем, для використання під склад, терміном на 1 рік (рішення комісії – на розгляд ради).
2.1. Розрахунок орендної плати для фізичної особи Петречка В. І. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
3. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» розірвати договір оренди нежитлового об’єкту, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, між вул. Шевченка та вул. І.Франка, пл.186,1 кв.м. з Загродською Н.О.
4. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,7, площею 14,6 кв. м. з ПП Лукашовим С. Ф. для торгівлі товарами дитячого одягу, на період до 31.12.2018р.
4.1. Розрахунок орендної плати для ПП Лукашова С.Ф. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
5. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,11, площею 26,5 кв. м. з ТзОВ «Лідер – Захід» для розміщення аптечного пункту, що реалізовує ліки, на період до 31.12.2018р.
5.1. Розрахунок орендної плати для ТзОВ «Лідер – Захід» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
6. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська,76, площею 78,3 кв. м. відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради для розміщення наукової медичної бібліотеки, терміном на 1 рік.
6.1.Розрахунок орендної плати для відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
6.2. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради в двохтижневий термін укласти договір оренди нежитлового приміщення та забезпечити перенесення матеріальних цінностей в орендоване приміщення.
7. Внести зміни в пп. 5, 5.1 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 810 від 30.08.2017р. «Про передачу в оренду нежитлових приміщень» та викласти у наступній редакції:
п. 5. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого,4, площею 18,0м2 з художником Перхуном Ігорем Володимировичем, терміном до 31.12.2018р.
п. 5.1.Розрахунок орендної плати для художника Перхуна І.В. здійснювати у розмірі 12 грн. з ПДВ за 1 кв. м. на період. до 31.12.2018р.
8. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
9. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Росоха), відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба), КП «ЖЕО» Дрогобицької міської ради (О.Майданюк), відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О. Яводчак).
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту