Про передачу в оренду нежитлової будівлі комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича

20.11.2017 451

Про передачу в оренду нежитлової будівлі комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2017 р. № ____

Про передачу в оренду
нежитлової будівлі комунальної
власності територіальної громади м. Дрогобича

Розглянувши клопотання релігійної громади Преображення Господнього УГКЦ, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 19.10.2017 року №50), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 173, площею 746,2 кв. м., яка є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, з релігійною громадою Української Греко-Католицької Церкви Преображення Господнього, терміном на 49 років із правом суборенди, з метою заснування та діяльності загальноосвітньої неприбуткової школи «Віра, Надія, Любов».
1.1.Розрахунок орендної плати для релігійної громади Преображення Господнього УГКЦ встановити у розмірі 1,0 грн. без ПДВ в рік.
2. Ухвалу ХХХІІ сесії Дрогобицької міської ради четвертого демократичного скликання № 606 від 29.12.2005року «Про передачу нежитлового приміщення в оперативне управління із взяттям на баланс релігійній громаді УГКЦ Преображення Господнього» вважати такою, що втратила чинність.
3. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) створити комісію та взяти на баланс нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 173, площею 746,2 кв. м.
4. Зобов’язати орендаря, зазначеного у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, укласти договір оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлової будівлі, забезпечити утримання нежитлової будівлі та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
5. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Росоха), комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту