Про передачу функцій замовника департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації з реалізації Програми «Питна вода» на 2012-2020 роки

16.06.2017 448

Про передачу функцій замовника  департаменту розвитку та експлуатації   житлово-комунального господарства  Львівської обласної державної  адміністрації з реалізації  Програми «Питна вода»  на 2012-2020 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія _____ скликання
Р І Ш Е Н Н Я
від _______ року № _____

Про передачу функцій замовника
департаменту розвитку та експлуатації
житлово-комунального господарства
Львівської обласної державної
адміністрації з реалізації
Програми «Питна вода»
на 2012-2020 роки

З метою забезпечення реалізації в м. Дрогобичі Програми «Питна вода» на 2012-2020 роки у Львівській області (надалі по тексту – Програма), в зв’язку з виготовленням та проведенням Державної експертизи робочого проекту «Будівництво зовнішніх мереж водопроводу та водовідведення кварталів житлової забудови К-10 та К-13 на вул. Наливайка в м. Дрогобич, Львівської області. Перша черга: «Будівництво зовнішніх мереж водопроводу кварталу житлової забудови К-10 на вул. Наливайка в м. Дрогобич, Львівської області», беручи до уваги рішення Дрогобицької міської ради від 04.05.2017 № 713 «Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2017 рік», лист департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації від 18.04.2017 № 01/9-06-1424 про затвердження Переліку проектів, фінансування яких у 2017 році здійснюється з обласного бюджету, в рамках реалізації Програми, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №___ від ___________2017 р), відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та керуючись ст. 25, п. 31 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Передати функції замовника з реалізації проекту «Будівництво зовнішніх мереж водопроводу та водовідведення кварталів житлової забудови К-10 та К-13 на вул. Наливайка в м. Дрогобич, Львівської області. Перша черга: «Будівництво зовнішніх мереж водопроводу кварталу житлової забудови К-10 на вул. Наливайка в м. Дрогобич, Львівської області» департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик) передати департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації (Н. Романчук) робочий проект «Будівництво зовнішніх мереж водопроводу та водовідведення кварталів житлової забудови К-10 та К-13 на вул. Наливайка в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга: Будівництва зовнішніх мереж водопроводу кварталу житлової забудови К-10 на вул. Наливайка в м. Дрогобич, Львівської області».
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т.Демко).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту