Про Порядок встановлення вивісок у місті Дрогобич

20.11.2017 397

Про Порядок встановлення вивісок у місті Дрогобич

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________2017 року №_____

Про Порядок встановлення вивісок
у місті Дрогобич

З метою удосконалення порядку розміщення вивісок та забезпечення комплексного підходу до розміщення конструкцій на фасадах будівель у м. Дрогобич, недопущення можливих пошкоджень пам’яток архітектури та історичного ареалу міста, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № ___ від _____________ 2017 року), комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № ___ від _____________ 2017 року) комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № ___ від _____________ 2017 року), відповідно до Правил благоустрою і утримання територій м. Дрогобича, затверджених рішенням міської ради від 25.10.2013 № 1151, Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2003р. №2067, керуючись Законами України “Про рекламу”, “Про благоустрій населених пунктів”, “Про охорону культурної спадщини” та п.37 ч.1 ст.26 Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Порядок встановлення вивісок в місті Дрогобич згідно з додатком.
2. Зобов’язати підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, а також фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності оформити технічні паспорти вивісок та привести вивіски у відповідність до вимог Порядку в термін до __ __________ 2017 року.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та екології (голова – ________________________).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту