Про початок прийняття документів щодо виділення громадянам земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва у кварталі на вулиці Парковій

02.11.2017 401

Про початок прийняття документів  щодо виділення громадянам земельних  ділянок для індивідуального  житлового будівництва у кварталі на вулиці Парковій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _________ 2017 року № ___

Про початок прийняття документів
щодо виділення громадянам земельних
ділянок для індивідуального
житлового будівництва у кварталі
на вулиці Парковій

На виконання п. 3.3. Положення про порядок виділення громадянам земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 3 жовтня 2017 року № 871 «Про затвердження «Положення про порядок виділення громадянам земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва» у відведеному кварталі забудови, відповідно до Детального плану території в районі вулиці Паркової у місті Дрогобичі», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 81 від 02.11.2017р.), керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Призначити дату прийняття заяв та документів для виділення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва у кварталі на вулиці Парковій з 10.11.2017 року.
2. Відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Росоха) подати оголошення в часопис «Галицька зоря» та офіційному веб-сайті Дрогобицької міської ради.
3. Затвердити зразок заяви на виділення земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва на вул. Парковій згідно з додатком.
4. Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Росоха)
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту