Про продовження терміну дії договорів оренди, передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності Дрогобицької міської ради

20.11.2017 362

Про продовження терміну дії  договорів оренди,  передачу в  оренду нежитлових  приміщень  та встановлення розміру плати за  оренду нежитлових приміщень комунальної  власності Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2017 р. № ____

Про продовження терміну дії
договорів оренди, передачу в
оренду нежитлових приміщень
та встановлення розміру плати за
оренду нежитлових приміщень комунальної
власності Дрогобицької міської ради

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 05.10.2017 року №49, протокол від 19.10.2017 року №50, протокол від 09.11.2017 року №51, протокол від 16.11.2017 року №52,) та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 51 від 16.11.2017р.) , керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, міська рада вирішила:
1. Продовжити термін дії договорів оренди нежитлових приміщень, які є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, на період з 01.01.2018 р. по 31.12.2018р., згідно з додатком №1.
2. Встановити для орендарів, визначених у додатку №2, орендну плату в розмірі 1 грн. в рік без ПДВ, на період з 01.01.2018 р. по 31.12.2018р.
3. Встановити для орендарів, визначених у додатку №3, орендну плату в розмірі 12 грн. за 1 кв. м. з ПДВ в місяць, на період з 01.01.2018 р. по 31.12.2018р.
4. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 83, площею 8,0 кв.м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, з фізичною особою Ліснянською Наталією Богданівною для використання, як приміщення спільного використання, терміном на 1 рік.
4.1. Розрахунок орендної плати для фізичної особи Ліснянської Н. Б. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
5. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 90, площею 20,2кв.м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, з фізичною особою Яруном Тарасом Зіноновичем для використання під склад, терміном на 1 рік.
5.1. Розрахунок орендної плати для фізичної особи Яруна Т. З. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
6. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок,1 площею 25,0м2 (підвал) з КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича», терміном 1 рік.
6.1. Розрахунок орендної плати КП «Туристично-інформаційного центру м. Дрогобича» здійснювати у розмірі 1,00 грн. з ПДВ в рік. Комунальні платежі за використання об’єкту оренди сплачує балансотримач – виконавчий комітет Дрогобицької міської ради, на період з 01.01.2018р. по 31.12.2018р. .
7. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Гончарська, 4, площею 43,2кв.м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича з Кришталем Богданом Тадейовичем для надання соціальних послуг, терміном на 1 рік.
7.1. Розрахунок орендної плати для Кришталя Б. Т. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
8. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Л. Українки,44, площею 757,9 кв.м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича з Петречком Василем Ігоровичем для використання під склад, терміном на 1 рік.
8.1. Розрахунок орендної плати для Петречка В. І. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
9. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради переукласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 3,0кв.м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича з Державним підприємством науково-телекомунікаційного центру «Українська академічна і дослідницька мережа» інституту фізики конденсованих систем НАН України, терміном на 1 рік.
9.1. Розрахунок орендної плати для Державного підприємства науково-телекомунікаційного центру «Українська академічна і дослідницька мережа» інституту фізики конденсованих систем НАН України здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
10. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок,15, площею 34,5 кв. м. з Малицьким В. О.
11. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського,83, площею 8,0 кв. м. з Клюшник Г. І.
12. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька,90, площею 20,2 кв. м. з Центром поштового зв’язку №3 Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта».
13. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради відмовити в укладенні договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Гончарська, 4, площею 48,0кв.м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича з Балогом Олегом Богдановичем під художній салон мистецтв.
14. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицький пологовий будинок» надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,7, площею 34,9 кв. м. з ПП «Медіс» для торгівлі непродовольчими товарами, терміном на 35 місяців.
14.1. Розрахунок орендної плати для ПП «Медіс» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
15. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицький пологовий будинок» надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,7, площею 105,3 кв. м. з ТзОВ «Медичний центр «Консиліум» для проведення підприємницької діяльності в галузі охорони здоров’я, терміном на 35 місяців.
15.1. Розрахунок орендної плати для ТзОВ «Медичний центр «Консиліум» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати.
16. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,9, площею 63,3 кв. м. з КЗ ЛОР «Львівське обласне патологоанатомічне бюро», терміном 1 рік.
16.1. Розрахунок орендної плати для з КЗ ЛОР «Львівське обласне патологоанатомічне бюро» здійснювати у розмірі 5,0 грн. з ПДВ за 1 кв. м. в місяць, на період з 01.01.2018р. по 31.12.2018р.
17. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,9, площею 61,4 кв. м. з КЗ ЛОР «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи», терміном 1 рік.
17.1. Розрахунок орендної плати для КЗ ЛОР «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи» здійснювати у розмірі 5,0 грн. з ПДВ за 1 кв. м. в місяць, на період з 01.01.2018р. по 31.12.2018р.
18. Комунальному підприємству «Дрогобицька лазня» надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Лепкого, 9/1, площею 149,89 кв. м. з ГО «Національний орієнтир», на термін 35 місяців.
18.1. Розрахунок орендної плати для ГО «Національний орієнтир» здійснювати у розмірі 1,0 грн. без ПДВ в рік, на період з 01.01.2018р. по 31.12.2018р.
19. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич вул. І.Франка,20, площею 28,35 кв. м. з ГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО».
20. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради передати в оренду ГО «Ветеранська спілка воїнів АТО «Дрогобиччина» нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич вул. І.Франка,20, площею 28,35 кв. м., терміном на 1 рік.
20.1.Розрахунок орендної плати для ГО «Ветеранська спілка воїнів АТО «Дрогобиччина» здійснювати у розмірі 1 грн. без ПДВ в рік, на період з 01.01.2018року по 31.12.2018року.
21. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, протягом 3-х місяців укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
22. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Росоха), відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба).
23. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту