Про реорганізацію дошкільного навчального закладу № 27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти № 25 «Ромашка» загального розвитку, що знаходяться у комунальній власності

14.01.2019 1072

Про реорганізацію дошкільного  навчального закладу № 27 «Віночок»  компенсуючого типу, що знаходяться у  комунальній власності та затвердження  Статуту закладу дошкільної освіти  № 25 «Ромашка» загального розвитку,  що знаходяться у комунальній власності

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія сьомого скликання
Рішення

від ______________2019 №______

Про реорганізацію дошкільного
навчального закладу № 27 «Віночок»
компенсуючого типу, що знаходяться у
комунальній власності та затвердження
Статуту закладу дошкільної освіти
№ 25 «Ромашка» загального розвитку,
що знаходяться у комунальній власності

Відповідно до ст. 11 Закону України «Про освіту», з метою раціонального використання бюджетних коштів і вдосконалення мережі закладів освіти, максимального задоволення освітніх та культурних потреб громадян, та створення оптимальних умов для надання якісних освітніх послуг, з врахуванням рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _______.2019 року №___), керуючись п.30 ч.1 ст. 26, ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення сесії Дрогобицької міської ради №1357 від 05.09.2018 року «Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти міст Дрогобича та Стебника та складу конкурсної комісії» Дрогобицька міська рада
вирішила:
1. Припинити існування юридичної особи дошкільного навчального закладу № 27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності, код ЄДРПОУ 23891295 шляхом перетворення у заклад дошкільної освіти № 25 «Ромашка» загального розвитку, що знаходяться у комунальній власності.
2. Встановити термін припинення дошкільного навчального закладу № 27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності не раніше два місяці з дня публікації повідомлення про припинення діяльності (реорганізацію).
3. Створити комісію з реорганізації дошкільного навчального закладу №27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності згідно з додатком 1.
4. Комісії з реорганізації дошкільного навчального закладу № 27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності:
4.1. В установленому законом порядку протягом трьох робочих днів з дати набрання чинності даним рішення повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи шляхом перетворення та подати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відповідних записів.
4.2. Попередити працівників дошкільного навчального закладу № 27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності про реорганізацію закладу шляхом перетворення у заклад дошкільної освіти № 25 «Ромашка» загального розвитку, що знаходяться у комунальній власності.
4.3. Здійснити інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів, документів і розрахунків дошкільного навчального закладу № 27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності.
4.4. Здійснити інші організаційно-правові заходи, пов’язані з реорганізацією дошкільного навчального закладу № 27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності, відповідно до вимог чинного законодавства України.
4.5. У двохмісячний термін з моменту опублікування повідомлення про реорганізацію скласти передавальний акт дошкільного навчального закладу №27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності, в якому зазначити, що заклад дошкільної освіти № 25 «Ромашка» загального розвитку, що знаходяться у комунальній власності є правонаступником всіх прав та обов’язків дошкільного навчального закладу № 27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності.
5. Начальнику відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області (П.Сушко):
5.1. Забезпечити прийняття майна з балансу дошкільного навчального закладу №27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходяться у комунальній власності, на баланс закладу дошкільної освіти № 25 «Ромашка» загального розвитку, що знаходяться у комунальній власності.
5.2. Розробити та подати на затвердження структуру та штатну чисельність закладу дошкільної освіти № 25 «Ромашка» загального розвитку, що знаходяться у комунальній власності.
5.3. Провести конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу дошкільної освіти № 25 «Ромашка» загального розвитку, що знаходяться у комунальній власності до 04.03.2019 р.
5.4. Розробити та подати на затвердження Статут закладу дошкільної освіти № 25 «Ромашка» загального розвитку, що знаходяться у комунальній власності.
6. Директору закладу дошкільної освіти № 25 «Ромашка» загального розвитку, що знаходяться у комунальній власності здійснити заходи щодо державної реєстрації закладу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
7. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області П.Сушка.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту