№ 1005 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми фінансової підтримки СДЮШОР «Медик» м.Дрогобича у 2018 році“

21.12.2017 327

№ 1005 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми  фінансової підтримки СДЮШОР «Медик»  м.Дрогобича у 2018 році“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 21 грудня 2017 року № 1005

Про затвердження Програми
фінансової підтримки СДЮШОР «Медик»
м.Дрогобича у 2018 році

З метою забезпечення якісного функціонування СДЮШОР «Медик», створення належних умов для участі у змаганнях всіх рівнів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _____2017 року № ___), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _____2017 року № ___), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму фінансової підтримки СДЮШОР «Медик» м.Дрогобича у 2018 році згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2018 рік .
3. Виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань (В.Качмар).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту