№ 1024 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову в укладенні та продовженні договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності Дрогобицької міської ради “

28.12.2017 329

№ 1024 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову в укладенні та  продовженні договорів оренди нежитлових приміщень комунальної  власності Дрогобицької міської ради “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 28.12.2017 р. № 1024

Про відмову в укладенні та
продовженні договорів оренди
нежитлових приміщень комунальної
власності Дрогобицької міської ради

Розглянувши клопотання юридичних та фізичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 12.12.2017 року №54), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, згідно зі ст.13 Регламенту міської ради, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради відмовити в укладенні договору оренди нежитлового приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 263,9 кв. м. з управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької районної державної адміністрації.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради відмовити в укладенні договору оренди нежитлового приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 26, площею 55,8 кв. м. з управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької районної державної адміністрації.
3. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради відмовити в укладенні договору оренди нежитлового приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 351,9 кв. м. з відділом освіти Дрогобицької районної державної адміністрації.
4. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради відмовити в продовженні договору оренди нежитлового приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 117,78 кв. м. фінансовому управлінню Дрогобицької районної державної адміністрації.
5.Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради відмовити в продовженні договорів оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 56,6 кв. м. та вул. 22 Січня, 41, площею 17,15 кв. м. архівному відділу Дрогобицької районної державної адміністрації.
6. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради відмовити в продовженні договору оренди нежитлового приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 26, площею 25,2 кв. м. Дрогобицькому районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
7. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради відмовити в продовженні договору оренди нежитлового приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 26, площею 267,2 кв. м. Дрогобицькому районному територіальному медичному об’єднанню.
8. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради відмовити в продовженні договору оренди нежитлового приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 103,76 кв. м. Дрогобицькому районному територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
9. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Росоха).
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту