№ 1037 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін та доповнень до Порядку визначення та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про оплату за землю, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 26.04.2012року № 603“

28.12.2017 375

№ 1037 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін та доповнень до Порядку  визначення  та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків,  заподіяних  внаслідок невикористання земельних ділянок,  самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства  про оплату за землю, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 26.04.2012року № 603“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 28 грудня 2017 року № 1037

Про внесення змін та доповнень до Порядку визначення
та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків,
заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок,
самовільного зайняття земельних ділянок та використання
земельних ділянок з порушенням законодавства про оплату
за землю, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради
від 26.04.2012року № 603

У зв’язку із зміною структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, з метою посилення контролю за використанням земель. Створення єдиних організаційно – правових та економічних засад визначення розмірів збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок. Самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням з порушенням законодавства про оплату за землю, на підставі Земельного кодексу України, Цивільного кодексу України, Порядку визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.1003 р. № 284, керуючись ст. 25,ст. 26, ст. 59 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 Регламенту Дрогобицька міська рада вирішила:
1.Внести зміни до «Порядку визначення та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків , заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю», затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради № 603 від 26.04.2012 року згідно з додатком № 1.
2.Затвердити склад комісії по визначенню збитків власникам землі та землекористувачам згідно з додатком № 2.
3. Визнати такими, що втратили чинність пункти 1 та 3 рішення Дрогобицької міської ради № 550 від 20 грудня 2016 року «Про внесення змін до «Порядку визначення та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю» та затвердження складу комісії по визначенню збитків власникам землі та землекористувачам»
4. Контроль за виконанням рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин ( І.Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту