№ 1041 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу КП «ЖЕО» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна“

28.12.2017 369

№ 1041 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу КП «ЖЕО» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 28 грудня 2017 року № 1041

Про надання дозволу КП «ЖЕО»
на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки під
об’єктом нерухомого майна

Розглянувши звернення директора КП «ЖЕО» Дрогобицької міської ради про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись ст.ст.12, 123 Земельного Кодексу України та ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 4061 кв.м. по вул. Л.Українки, 44 в м. Дрогобичі для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі з подальшим наданням в оренду.
2. Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із Законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту