№ 1042 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про встановлення розміру орендної плати за оренду нежитлових приміщень“

28.12.2017 387

№ 1042 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про встановлення розміру орендної плати за оренду нежитлових приміщень“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 28.12. 2017 року № 1042

Про встановлення розміру орендної плати
за оренду нежитлових приміщень

Розглянувши клопотання генерального директора комунального підприємства «Дрогобицький ринок» (В.Білоган), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол №__ від ___.___.2017 р.), відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Встановити орендну плату для орендарів КП «Дрогобицький ринок», які орендують нежитлові приміщення за адресою м. Дрогобич, майдан Шевченка, 1, у розмірі 60гривень без ПДВ за 1 кв. м. в місяць, на період з 01.12.2017 року по 31.12.2018 року, без врахування площ спільного користування.
2. Виконання даного рішення доручити комунальному підприємству «Дрогобицький ринок» (В. Білоган).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик) та постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту