№ 1200 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків“

15.05.2018 336

№ 1200 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 15 травня 2018 року № 1200

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлових будинків

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 55 від 28.02.2017р., № 63 від 30.05.2017р., № 77 від 05.10.2017р., № 79 від 19.10.2017р., № 86 від 12.12.2017р., № 87 від 11.01.2018р., № 90 від 20.02.2018р., № 91 від 07.03.2018р., № 92 від 15.03.2018р., № 93 від 16.03.2018р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Тимків Оксані Осипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 619 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Богаку Роману Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 764 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Приходьку Сергію Олеговичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 619 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Бунь Марії Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 764 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Боянівській Стефанії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 630 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Прищепу Ігору Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 638 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Гук Лідії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 630 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Чепіль Оксані Михайлівні, прож. с. Нове Село, земельну ділянку орієнтовною площею 630 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Мельнічеку Ростиславу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 625 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Клаузовій Аллі Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 893 кв. м. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Мошківській Евеліні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 893 кв. м. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Кришталю Андрію Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 619 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Лазарів Христині Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 619 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Тимошишину Богдану Вячиславовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 767 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Піцуру Михайлу Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Бурка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Буню Андрію Тарасовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Співаку Вадиму Геннадійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Даціву Андрію Олеговичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 723 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Седляр Ользі Юріївні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 823 кв. м. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Шевчуку Василю Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 630 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Ковалю Оресту Євгеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 706 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Захаровій Світлані Генадіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Прокопишак Марті Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 850 кв. м. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.24. Волошину Юрію Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 850 кв. м. на вул. І. Франка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Стеціву Михайлу Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Михаць Тетяні Тимофіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.27. Климко Ользі Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 664 кв. м. на вул. Лішнянській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.28. Кузик Галині Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 667 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.29. Шандрович Лесі Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 625 кв. м. на вул. Зеленій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.30. Химин Наталії Русланівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 635 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.31. Довбенко Надії Орестівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 624 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.32. Височанському Роману Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.33. Довженку Андрію Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 500 кв. м. на вул. Лесі Українки, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І.Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту