№ 1329 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання в оренду земельної ділянки для забезпечення, створення та функціонування індустріального парку «ЕКО СМАРТ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «ГАЛІТ»”

24.11.2022 4352

№ 1329 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання в оренду  земельної ділянки для забезпечення, створення та функціонування  індустріального парку «ЕКО СМАРТ  ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «ГАЛІТ»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 24.11.2022 року № 1329

 

Про надання в оренду
земельної ділянки для забезпечення,
створення та функціонування
індустріального парку «ЕКО СМАРТ
ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «ГАЛІТ» 

Розглянувши заяву ТзОВ «ЄТІ ПРО» щодо передачі земельної ділянки в оренду для забезпечення, створення та функціонування індустріального парку «ЕКО СМАРТ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «ГАЛІТ» та службову записку відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Леся ЛАЗУНДА), з метою розвитку сучасної виробничої та ринкової інфраструктури, якісного та ефективного управління індустріальним парком, створення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку громади, створення нових робочих місць, на виконання рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 15.08.2022 р. №245, враховуючи розпорядження Кабінету міністрів України від 11 листопада 2022 р. №1013-р «Про включення індустріального парку «ЕКО СМАРТ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «ГАЛІТ» до реєстру індустріальних (промислових) парків» та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № __ від ___.___.2022р.), керуючись ст.12, 661, 93 Земельного кодексу України, Законом України від 21.06.2012 №5018-VI «Про індустріальні парки» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати в оренду земельну ділянку міськземфонду для забезпечення, створення та функціонування індустріального парку «ЕКО СМАРТ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «ГАЛІТ» Товариству з обмеженою відповідальністю «ЄТІ ПРО» (Сергій ІВАНОВ-КОСТЕЦЬКИЙ), земельну ділянку площею 19,0000 га на вул. Наливайка – Гайдамацькій, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:050:0005, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, строком на 30 років.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «ЄТІ ПРО» (Сергій ІВАНОВ-КОСТЕЦЬКИЙ), встановити пільгову орендну плату за земельну ділянку, зазначену в п. 1 цього рішення, у розмірі 1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки на період до завершення будівництва. У випадку зміни керуючого органу компанії, або бенефіціарного власника (більше, ніж на 50 %), новий керівник зобов’язаний протягом 10 днів звернутись до Дрогобицької міської ради.
3. Юридичні особі, вказаній у п. 1 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою. У випадку не укладення договору протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідні пункти цього рішення втрачають чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати. Юридичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту