№ 1365 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження цільової Програми захисту населення та територій Дрогобицької територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2022 рік у новій редакції”

08.12.2022 4369

№ 1365 Рішення сесії Дрогобицької міської ради  “Про затвердження цільової Програми захисту населення та територій Дрогобицької територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та  природного характеру на 2022 рік у новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 08.12.2022 року № 1365

Про затвердження цільової Програми захисту населення
та територій Дрогобицької територіальної громади
від надзвичайних ситуацій техногенного та
природного характеру на 2022 рік у новій редакції

З метою захисту населення та території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2022 рік та послідовне зниження ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, підвищення рівня безпеки населення і захищеності території Дрогобицької територіальної громади від наслідків таких ситуацій, керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1. Затвердити цільову Програму захисту населення та територій Дрогобицької територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2022 рік» у новій редакції (додаток додається).
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів, передбачених у бюджеті Дрогобицької територіальної громади на 2022 рік.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення (І. Юзьв’як).
4. Рішення виконавчого комітету від 10.08.2022 року №241 «Про затвердження цільової Програми захисту населення та територій Дрогобицької територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2022 рік» вважати таким що втратило чинність.
5. Загальний контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту