№ 1368 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми ефективного управління земельними ресурсами Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік”

08.12.2022 4427

№ 1368 Рішення сесії Дрогобицької міської ради  “Про затвердження Програми ефективного  управління земельними ресурсами Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 08.12.2022 року № 1368

Про затвердження Програми ефективного
управління земельними ресурсами
Дрогобицької міської територіальної громади
на 2023 рік

З метою забезпечення ефективного та раціонального використання земельних ресурсів, що належать до комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 18.11.2022 №63), керуючись п.22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити «Програму ефективного управління земельними ресурсами Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік» згідно з Додатком.
2.Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування «Програми ефективного управління земельними ресурсами Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік».
3. Виконання даного рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М.Оршанська).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин та постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цільової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту