№ 1368 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території під багатоквартирну житлову забудову в районі вулиць Северина Наливайка та Андрея Шептицького в м. Дрогобич»“

02.10.2018 443

№ 1368 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження проекту  містобудівної документації   «Детальний план території  під багатоквартирну житлову забудову  в районі вулиць Северина Наливайка  та Андрея Шептицького в м. Дрогобич»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХХ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

2 жовтня 2018 року № 1368

Про затвердження проекту
містобудівної документації
«Детальний план території
під багатоквартирну житлову забудову
в районі вулиць Северина Наливайка
та Андрея Шептицького в м. Дрогобич»

Відповідно до ст. 8, 16, 19, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 25.01.2018 № 20 «Про надання дозволу на виготовлення проекту містобудівної документації «Детальний план території під багатоквартирну житлову забудову в районі вулиць Северина Наливайка та Андрея Шептицького в м. Дрогобич», протоколу проведення громадських слухань, від 12.07.2018, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території під багатоквартирну житлову забудову в районі вулиць Северина Наливайка та Андрея Шептицького в м. Дрогобич», керуючись п.42 пп.1 ст.26 Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити проект містобудівної документації «Детальний план території під багатоквартирну житлову забудову в районі вулиць Северина Наливайка та Андрея Шептицького в м. Дрогобич».
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А.Янів).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту