№ 140 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 18.02.2016 № 44”

29.06.2017 455

№ 140 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішення  виконавчого комітету від 18.02.2016 № 44”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 29.06.2017№140

Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету від 18.02.2016 № 44

На виконання Закону України « Про адміністративні послуги», Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності» та постанов Кабінету Міністрів від 13.04.201 1 №’461 « Питання прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів», № 466 « Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт», керуючись п. «б» ст. 27, ст. 52 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», виконаний комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Рішення від 18.05.2017 № 1 10 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 18.02.2016 № 44 вважати таким, що втратило чинність.
2. Внести зміни до ріуіення виконавчого комітету від 18.02.2016 №’ 44, а саме: змінити перелік адміністративних послуг, що надаються відділом центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради послугами відділу Державного архітектурно будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради згідно чинного законодавства, а саме:
– Подання повідомлення про початок виконання підготовчих робіт / про зміну даних у повідомленні про початок виконання підготовчих робіт.
– Подання повідомлення про початок виконання будівельних робіт щодо обєктів, будівництво яких здійснюється на підставі будівельного паспорта / про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт щодо об’єктів, будівництво яких здійснюється на підставі будівельного паспорта.
– Подання повідомлення про початок виконання будівельних робіт щодо обєктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до обєктів з незначними наслідками (СС1) / про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт щодо об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів а незначними наслідками (СС1).
– Внесення змін до повідомлення про початок виконання- підготовчих робіт чи повідомлення про початок виконання будівельних робіт.
– Подання повідомлення про зміну даних у зареєстрованій декларації про початок виконання підготовчих / будівельних робіт.
– Видача дозволу на виконання будівельних робіт, щодо об’єктів, які за класом
наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми (СС2)
наслідками.
– Внесення змін до дозволу на виконання будівельних робіт, щодо об’єктів, які за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми (СС2) наслідками.
– Реєстрації декларації про готовність об’єкта до експлуатації.
– Внесення змін до декларації про готовність об’єкта до експлуатації.
– Видача сертифіката у разі прийняття в експлуатацію об’єктів, що за класом
наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми (СС2)
наслідками.З
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету В. Кощобу.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту