№ 1424 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про скасування рішення сесії Дрогобицької міської ради №735 від 02.10.2012 «Про затвердження експертних оцінок основних засобів комунального підприємства «Комбінат міського господарства»“

30.10.2018 361

№ 1424 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про скасування рішення сесії Дрогобицької  міської ради №735 від 02.10.2012 «Про затвердження експертних оцінок основних  засобів комунального підприємства «Комбінат міського господарства»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 30.10.2018 р. № 1424

Про скасування рішення сесії Дрогобицької
міської ради №735 від 02.10.2012 «Про
затвердження експертних оцінок основних
засобів комунального підприємства «Комбінат
міського господарства»

04.10.2012 року згідно з протоколом установчих зборів учасників (засновників) Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКО-КМГ», а саме: Товариством з обмеженою відповідальністю «AGROPELET s.r.o» та Комунальним підприємством «Комбінат міського господарства», було прийнято рішення про створення Товариства з обмеженою відповідальності «ЕКО-КМГ», основними напрямками діяльності якого були б: збір, транспортування, заготівля, перебирання та переробка сміття і відходів; утилізація сміття та відходів; прибирання вулиць та прибудинкових територій ; експлуатація полігону твердих побутових відходів тощо. Для цього, підприємство брало на себе зобов’язання щодо встановлення до кінця січня 2014 сміттєсортувальної лінії, що надало б можливість зменшити кількість відходів на Дрогобицьке міське сміттєзвалище (полігон) поблизу села Брониця Дрогобицького району.
Внесок Товариства з обмеженою відповідальністю «AGROPELET s.r.o» в розмірі 51 % від статутного фонду складався з грошових коштів в сумі 1445858,79 гривень, тоді, як внесок Комунального підприємства «Комбінат міського господарства» в розмірі 49 % статутного фонду на суму 1389158,45 гривень внесено основними засобами останнього, а саме, транспортними засобами та іншим обладнанням, вартість яких визначалась рішенням сесії Дрогобицької міської ради №735 від 02.10.2012 «Про затвердження експертних оцінок основних засобів комунального підприємства «Комбінат міського господарства».
На даний момент жодне з інвестиційних зобов’язань Товариством з обмеженою відповідальністю «ЕКО-КМГ» виконано не було, підприємство жодної діяльності не здійснює, отже є недоцільним така форма використання комунального майна та його подальша діяльність .
У зв’язку з наведеним, з метою оптимізації управлінських рішень у сфері житлово-комунальних послуг, з метою уникнення погіршення екологічного середовища в місті Дрогобичі, відповідно до ст.ст.25,26,60,70,73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Скасувати рішення сесії Дрогобицької міської ради №735 від 02.10.2012 «Про затвердження експертних оцінок основних засобів комунального підприємства «Комбінат міського господарства» Дрогобицької міської ради.
2. Директору комунального підприємства «Комбінат міського господарства» Яніву А.Є. доручити вчинення всіх необхідних процесуальних дій для припинення діяльності шляхом ліквідації товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКО-КМГ».
3. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту