№ 1573 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на укладення договору оренди щодо цілісного майнового комплексу Державне підприємство «Солевиварювальний Дрогобицький завод»“

24.01.2019 451

№ 1573 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на укладення договору оренди  щодо цілісного майнового комплексу  Державне підприємство «Солевиварювальний  Дрогобицький завод»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
44 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 24.01.2019 року № 1573

Про надання дозволу на укладення договору оренди
щодо цілісного майнового комплексу
Державне підприємство «Солевиварювальний
Дрогобицький завод»

З метою збереження та створення можливостей для нового розвитку одного із найстаріших підприємств України Державного підприємства «Солевиварювальний Дрогобицький завод» та розвитку території солевиварювального заводу у туристичному, культурному та рекреаційному напрямках, беручи до уваги лист Фонду державного майна України від 14.12.2018 року № 10-16-25623 щодо подання пакету документів для початку процедури передачі державного майна в оренду відповідно до вимог законодавства та Статут комунального підприємства «Туристично-інформаційного центру м. Дрогобича», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 74 від 24.01.2019 р.) та постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 58 від 24.01.2019 р.), керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» на укладення договору оренди цілісного майнового комплексу Державного підприємства «Солевиварювальний Дрогобицький завод».
2. Зобов’язати директора «Туристично-інформаційного центру м. Дрогобича» (І.Чава) підготувати пакет документів для початку процедури передачі державного майна в оренду відповідно до вимог чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик) та постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту