№ 1650 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання земельних ділянок лише на територіях де затверджені проекти детальних планів території“

11.03.2019 433

№ 1650 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання земельних ділянок лише на територіях де затверджені  проекти детальних планів території“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
46 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 11 березня 2019 року № 1650

Про надання земельних ділянок
лише на територіях де затверджені
проекти детальних планів території

З метою дотримання будівельних норм, державних стандартів і правил при визначенні планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території, червоних ліній та ліній регулювання забудови, потребу в підприємствах і закладах обслуговування населення, систем інженерних мереж, порядку організації транспортного і пішохідного руху, порядку комплексного благоустрою та озеленення, відповідно до ст.26 Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Надання земельних ділянок із земель комунальної власності міста Дрогобича у власність або користування для ведення садівництва, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для будівництва індивідуальних гаражів здійснювати лише на територіях де затверджені проекти детальних планів території, крім випадків:
– розташування на земельній ділянці будівлі (споруди), що перебуває у власності фізичної або юридичної особи;
– приватизації громадянином земельної ділянки, наданої йому в користування відповідно до закону;
– розташування наміченої земельної ділянки в існуючій історично сформованій забудові;
2. Дане рішення набуває чинності з 01.04.2019 р.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах) та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту