№ 1869 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій”

21.09.2023 5312

№ 1869 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва та  обслуговування будівель громадських  та релігійних організацій”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 21.09.2023 року № 1869

Про затвердження матеріалів
проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
та передачу у постійне користування
земельної ділянки для будівництва та
обслуговування будівель громадських
та релігійних організацій

Розглянувши заяву юридичної особи та матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 69 від 01.09.2023р.-04.09.2023р.) керуючись ст.12, ч.9 ст. 92, ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати в постійне користування земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій:

1.1. Релігійній громаді Української Греко-Католицької Церкви в селі Почаєвичі Дрогобицького району Львівської області (о. Валерій БІЛИНСЬКИЙ), земельну ділянку площею 4107 кв. м. на вул. Михайлівській, с. Почаєвичі Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту