№ 1878 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття на баланс КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради скейт-майданчика”

21.09.2023 5237

№ 1878 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття на баланс КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради скейт-майданчика”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 21.09.2023 року № 1878

Про прийняття на баланс
КП «Служба муніципального управління»
Дрогобицької міської ради скейт-майданчика

Розглянувши службову записку директора КП «Служба муніципального управління» ДМР № 473 від 22.08.2023, з метою запобігання руйнування скейт-майданчика, забезпечення його ефективної експлуатації, використання та збереження у належному стані, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 41 від 30.08.2023 року), керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1.КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради поставити на баланс скейт-майданчик, що знаходиться у «Парку культури та відпочинку» у м. Дрогобичі на вул. Трускавецькій.
2.КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради виготовити технічну документацію та визначити балансову вартість на рівні експертної оцінки на скейт-майданчик, що знаходиться у «Парку культури та відпочинку» у м. Дрогобичі на вул. Трускавецькій.
3.КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради забезпечити утримання скейт-майданчика та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4.Виконання даного рішення доручити КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту