№ 2035 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради“

14.12.2023 5461

№ 2035 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.12.2023 року № 2035

 

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації з нормативної
грошової оцінки земель частини
територіальної громади
Дрогобицької міської ради  

З метою наповнення бюджету, для регулювання земельних відносин, інформаційного забезпечення оподаткування та ринку земель, та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 75 від 06.12.2023 р.), керуючись статтями 12, 123, 124 Земельного кодексу України, ч.1 ст. 15 Закону України «Про оцінку земель», Методикою нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 року № 1147, відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на проведення нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради наступних населених пунктів:
1.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – за межами населених пунктів колишньої Бистрицької сільської ради.
1.2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – за межами населених пунктів колишньої Болехівської сільської ради.
1.3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – за межами населених пунктів колишньої Волянської сільської ради.
1.4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – за межами населених пунктів колишньої Раневицької сільської ради.
1.5. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – за межами населених пунктів колишньої Рихтицької сільської ради.
1.6. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – за межами населених пунктів колишньої Почаєвицьої сільської ради.

2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран), забезпечити фінансування робіт з виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів територіальної громади Дрогобицької міської ради, зазначених в п. 1 цього рішення.
3. Після виготовлення технічної документації з нормативно грошової оцінки земель частини територіальної громади, вказаної в п. 1 цього рішення, Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради подати на розгляд сесії Дрогобицької міської ради проект регуляторного акту – рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради в порядку, встановленому законодавством.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту