№ 2297 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуального гаражу”

24.03.2020 1002

№ 2297 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва індивідуального гаражу”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
64 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 24.03. 2020 року № 2297

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва
індивідуального гаражу

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 127 від 01.08.2019р., № 142 від 23.03.2020р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуального гаражу.
1.1. Журавчак Ірині Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв. м. на вул. В. Великого, для будівництва індивідуального гаражу.
1.2. Пелещаку Остапу Андрійовичу, прож. с. Раневичі, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 85 кв. м. на вул. Раневицькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.3. Сигену Миколі Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.4. Пограничній Марті Теодорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 37 кв. м. на вул. М. Грушевского, для будівництва індивідуального гаражу.
1.5. Марків Ірині Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 15 кв. м. на вул. М. Грушевского, для будівництва індивідуального гаражу.
1.6. Савчак Надії Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 15 кв. м. на вул. М. Грушевского, для будівництва індивідуального гаражу.
1.7. Антонік Наталії Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 48 кв. м. на вул. Бориславській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.8. Петегиричу Станіславу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 23 кв. м. на вул. Княгині Ольги, для будівництва індивідуального гаражу.
1.9. Прокопишаку Олегу Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 95 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.10. Білинській Вікторії Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 59 кв. м. на вул. Грюнвальдській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.11. Ступці Олегу Євгеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 75 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва індивідуального гаражу.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту