№ 239 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про припинення публічного відтворення аудіовізуальних творів російською мовою”

19.10.2017 371

№ 239 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про припинення публічного відтворення  аудіовізуальних творів російською мовою”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 19.10.2017 № 239

Про припинення публічного відтворення
аудіовізуальних творів російською мовою

З метою виховання на території м. Дрогобича в новому українському поколінні почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції та враховуючи нові суспільно-політичні реалії в Україні після Революції гідності, обставини, пов’язані з російською агресією, керуючись ч. 1 ст. 10 Конституції України в якій зазначено, що держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України, а також ст. 6 Закону України «Про засади державної мовної політики» та ст.ст. 27, 32, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Рекомендувати всім закладам культури, закладам громадського харчування (ресторани, кафе, бари і т.п.), клубам караоке та іншим фізичним та юридичним особам, що здійснюють свою діяльність на території м. Дрогобича, припинити публічне відтворення аудіовізуальних творів російською мовою у громадському транспорті, барах, ресторанах, клубах, закладах культури, незалежно від форм власності.
2. Начальнику організаційного відділу І.Кушнір здійснити публікацію даного рішення в засобах масової інформації.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту