№ 2423 Про присвоєння імені о. Северина Сапруна Дрогобицькій дитячій музичної школі №1

06.06.2024 6256

№ 2423 Про присвоєння імені о. Северина Сапруна Дрогобицькій  дитячій музичної школі №1

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
LІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 06.06.2024 року № 2423

 

Про присвоєння

імені о. Северина Сапруна

Дрогобицькій  дитячій

музичної школі №1

Розглянувши подання управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 17.04.2024 № 169, з метою увіковічнення імені священика, видатного музиканта, композитора, хорового диригента, поета о. Северина Сапруна, враховуючи його багатогранний, неоціненний внесок в організацію суспільного, культурно-мистецького життя у Галичині, відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій від 24.05.2012 р. №4865-VI, протоколу п’ятого засідання комісії з питань проведення заходів дерусифікації та перейменування і присвоєння назв вулицям, провулкам, паркам, скверам у межах Дрогобицької міської територіальної громади від 02.02.2023 року, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол № 53 від 30.05.2024), керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:

1. Присвоїти Дрогобицькій дитячій музичній школі №1 Дрогобицької міської ради Львівської області ім’я о. Северина Сапруна.
2. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Й.Ханас) та Дрогобицькій дитячій музичній школі №1 (Р.В.Яворський) внести необхідні зміни в установчі документи наведеного вище закладу, забезпечити проведення державної реєстрації та інших дій з присвоєння закладу імені о. Северина Сапруна.
3. Виконання цього рішення покласти на начальника Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради В.Ханаса.
4. Контроль за виконання даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицая).

Міський голова                                                             Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту