№ 2463 Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

20.06.2024 6266

№ 2463 Про включення до переліку  земельних ділянок, право оренди яких підлягає  продажу на конкурентних засадах  (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання  дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
LІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 20.06.2024 року № 2463

 

Про включення до переліку

земельних ділянок,

право оренди яких підлягає

продажу на конкурентних засадах

(на земельних торгах у формі

електронного аукціону) та про надання

дозволу на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши звернення юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 84 від 15.05.2024 р. та № 85 від 22.05.2024 р.), керуючись ч. 2 ст. 127,      ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до  п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, міська рада в и р і ш и л а:

 

  1. Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) наступні земельні ділянки.

1.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 1,0000 га в с. Унятичі Дрогобицького району (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням для ведення фермерського господарства.

1.2. Земельну ділянку орієнтовною площею 0,5294 га на вул. Проектній, м. Дрогобич, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

1.3. Земельну ділянку орієнтовною площею 1,6594 га на вул. Проектній, м. Дрогобич, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості

  1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради розробити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначених в п.1 даного рішення, з метою підготовки лоту до продажу права оренди на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
  2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова                                                             Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту