№ 265 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Дрогобича водопровідних мереж від ТзОВ «Декарест»” (плюс додаток)

18.05.2016 538

№ 265 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Дрогобича водопровідних мереж від ТзОВ «Декарест»” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ІХ сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 18.05.2016 року № 265

Про прийняття у комунальну

власність територіальної громади

м. Дрогобича водопровідних мереж

від ТзОВ «Декарест»

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Декарест» від 16 березня 2016 року щодо передачі у комунальну власність територіальної громади м. Дрогобича зовнішніх мереж господарськопитного водопроводу, враховуючи договір від 2 червня 2015 року № 5/2015 про пайову участь  замовника будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Дрогобича, беручи до уваги рекомендацію постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол                             від 20.04.2016 № 17) та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 05.05.2016 № 15), відповідно до ч. 5 ст. 30 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та п. 30 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Прийняти безоплатно в рахунок пайової участі товариства з обмеженою відповідальністю «Декарест» у комунальну власність територіальної громади м. Дрогобича на баланс департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (І. Лепкий) від товариства з обмеженою відповідальністю «Декарест» (М. Войтович) зовнішні мережі господарськопитного водопроводу (водопровідні мережі), балансовою вартістю 177 540,61 грн. (сто сімдесят сім тисяч п’ятсот сорок гривень 61 коп.), що знаходиться за адресою: вул. Гайдамацька в м. Дрогобичі.
  2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (І. Лепкий) передати у безоплатне користування на баланс комунального підприємства «Дрогобичводоканал» (Р. Шагала) зовнішні мережі господарськопитного водопроводу згідно переліку, балансовою вартістю 177 540,61 грн. (сто сімдесят сім тисяч п’ятсот сорок гривень 61 коп.), що знаходиться за адресою вул. Гайдамацька в м Дрогобичі.
  3. Затвердити склад комісії з питань прийняття зовнішніх мереж господарськопитного водопроводу від товариства з обмеженою відповідальністю «Декарест» до комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича згідно з додатком.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т. Демко).

Міський голова                                                                                     Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту