№ 269 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги учасникам антитерористичної операції, сім’ям, члени яких загинули під час Революції Гідності та проведення антитерористичної операції, затвердженого рішенням міської ради від 23 січня 2015 року № 1492”

18.05.2016 489

№ 269 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги учасникам антитерористичної операції, сім’ям, члени яких загинули під час Революції Гідності та проведення  антитерористичної операції, затвердженого рішенням міської ради від 23 січня 2015 року № 1492”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ІХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від 18.052016 року № 269

Про внесення змін до Порядку надання

одноразової адресної грошової допомоги

учасникам антитерористичної операції,

сім’ям, члени яких загинули під час Революції

Гідності та проведення  антитерористичної операції,

затвердженого рішенням міської ради

від 23 січня 2015 року № 1492

 

На виконання міської Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей, членів сімей, загиблих під час Революції Гідності (період з 19 по 21 лютого 2014 року) – мешканців м. Дрогобича, осіб, що переселені з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції на 2014-2016 роки (рішення міської ради від 16 жовтня 2014 року № 1402), враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _____________ 2016 року № ___) керуючись п.27 ч.1 ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

  1. Внести зміни до п. 14 Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги учасникам антитерористичної операції, сім’ям, члени яких загинули під час Революції Гідності та проведення антитерористичної операції, затвердженого рішенням міської ради від 23 січня 2015 року № 1492, та викласти його в такій редакції:

“Розмір допомоги визначається у кожному конкретному випадку, залежно від складності проблеми заявника.

Допомога призначається:

  • – сім’ям, члени яких загинули під час Революції Гідності та проведення АТО – у розмірі від 10 тис. грн;
  • – учасникам АТО, які отримали поранення, контузії чи каліцтва під час проведення АТО, – від 1 до 10 тис. грн (у залежності до ступеню втрати працездатності);
  • – учасникам АТО – до 1 тис. грн.

До членів сім’ї померлого учасника АТО належать мати/батько, дружина/чоловік, інша особа, яка на момент смерті була зареєстрована з ним”.

  1. Виконання цього рішення покласти на начальника управління праці та соціального захисту населення (І.Терлецький).
  2. Контроль за виконанням цього рішення доручити головам постійних комісій міської ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик) та з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

 

Міський голова                                                                                     Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту