№ 270 Розпорядження міського голови “Про заходи щодо висвітлення діяльності Дрогобицької міської ради та її виконавчого комітету на офіційних інтернет-сторінках та у ЗМІ”

21.04.2016 448

№ 270 Розпорядження міського голови “Про заходи щодо висвітлення діяльності  Дрогобицької міської ради та її виконавчого комітету на офіційних інтернет-сторінках та у ЗМІ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 21 квітня 2016 р. 270-р

 

Про заходи щодо висвітлення

діяльності  Дрогобицької міської ради

та її виконавчого комітету

на офіційних інтернет-сторінках та у ЗМІ

З метою об’єктивного, оперативного та всебічного інформування громади міста Дрогобича про діяльність Дрогобицької міської ради та її виконавчого комітету, на виконання законів України «Про інформацію», «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», подальшого забезпечення відкритості в діяльності органів виконавчої влади,  керуючись п.20 ч.4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

  1. Начальникам відділів: загального (Н.Бермес), діяльності ради (А.Гринчишин), правового забезпечення (С.Кулиняк), культури і мистецтв (О.Яводчак), освіти (П.Сушко), охорони здоров’я (А.Шевкенич), молодіжної політики, сім’ї та спорту (О.Пашко), містобудування та архітектури (І.Петранич), економіки (Г.Біль),  надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення (М.Летнянчин), оренди та приватизації комунального майна, архітектурно-будівельного контролю, ведення державного реєстру виборців (Б.Николаїшин), Держгеокадастру у м. Дрогобичі  (В.Марцінко),  служби у справах дітей (І.Яким), центру надання адміністративних послуг (О.Гривнак), управлінь: фінансового (О.Савран), праці та соціального захисту населення (І.Терлецький);  Дрогобицькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (О.Матчишин); Дрогобицькому міському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (М.Лютик),  департаменту міського господарства (І.Лепкий), КП «Туристично-інформаційний  центр міста Дрогобича» (І.Чава), КУ «Інститут міста Дрогобича» (В.Кондзьолка);  радникам міського голови:  з питань оренди та приватизації комунального майна (Р.Урбан),  з питань житлово-комунального господарства (В.Качмар),  головному спеціалісту з питань мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами (А.Вишницький):

1.1. Щоденно подавати в організаційний відділ (І.Кушнір) інформацію про проведену роботу структурних підрозділів (зустрічі, наради, комісії, інші заходи,  прийняті рішення, нормативно-правові акти тощо). Матеріали мають бути подані в електронному вигляді на адресу [email protected] у формі заміток та носити інформаційний характер.

1.2. Своєчасно подавати в організаційний відділ (І.Кушнір)  повідомлення  про заплановані наради, зустрічі, колегії, комісії, виконкоми, сесії для їх анонсування на інтернет-сторінках  Дрогобицької міської ради та у ЗМІ, а також для формування плану роботи Дрогобицької міської ради та її виконавчого комітету.

2.Організаційному відділу (І.Кушнір):

2.1.  Інформаційні матеріали  про роботу відділів, управлінь та інших служб упорядковувати та подавати міському голові для  узагальнення з метою  розміщення їх  на  інтернет – сторінках  Дрогобицької міської ради та у ЗМІ.

2.2. Оперативно розміщувати матеріали на інтернет-сторінках  Дрогобицької  міської ради та подавати  у ЗМІ.

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                               Т. Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту