№ 272 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”

18.05.2016 570

№ 272 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ІХ сесія сьомого скликання                          

РІШЕННЯ

від  18.05.2016 року № 272

Про надання дозволу на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

         Розглянувши клопотання  ПАТ ”Львівобленерго” Дрогобицького РЕМ про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 12, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26  Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради міська рада вирішила:

  1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:
    • Публічному  акціонерному     товариству        ”Львівобленерго”

земельну ділянку орієнтовною площею 12 кв.м на вул. Л. Українки – Ів. Франка, для винесення з підвального приміщення Народного дому ім. Івана Франка ТП-13 та встановлення і обслуговування ТП 6/0,4 кВ.

  1. ПАТ ”Львівобленерго” звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

 

Міський голова                                                                           Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту