№ 278 Розпорядження міського голови “Про зміну цільового призначення використання паливо-мастильних матеріалів з міського матеріального резерву”

26.04.2016 539

№ 278 Розпорядження міського голови “Про зміну цільового призначення використання паливо-мастильних матеріалів з міського матеріального резерву”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 26 квітня 2016 р. №278-р

Про зміну цільового призначення

використання паливо-мастильних

матеріалів з міського матеріального резерву

У зв’язку з неповним використанням паливо-мастильних матеріалів, виділених КП «Комбінат міського господарства» (А. Янів), на забезпечення роботи дорожньої техніки, у зв’язку з різким похолоданням та опадами, для своєчасного очищення вулиць міста від снігу, на виконання п. 1.2., протоколу міської комісії з питань техногенно екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 30 грудня 2015 року № 17, та забезпечення невідкладних робіт щодо санітарно епідеміологічного благополуччя міста на виконання п. 10 протоколу міської комісії з питань техногенно екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 01 квітня 2016 року, керуючись п. 20 ч. 4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Змінити КП «Комбінат міського господарства» (А. Янів) цільове призначення використання пального А-92 (200 літрів) та дизельного пального (51 літр), які не були використані на розчистку вулиць міста від снігу в містах Дрогобичі та Стебнику, на проведення ліквідації стихійних звалищ що може призвести до погіршення санітарно епідеміологічного благополуччя на території міста Дрогобича.
  1. КП «Комбінат міського господарства» (А. Янів) після закінчення робіт надати в Департамент міського господарства (І. Лепкий) акти виконаних робіт для списання виділених паливно-мастильних матеріалів.
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова                                                                                     Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту