№ 299 Розпорядження міського голови “Про розвиток соціального діалогу в м.Дрогобичі” (плюс додаток)

17.05.2016 460

№ 299 Розпорядження міського голови “Про розвиток соціального діалогу в м.Дрогобичі” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 17 травня 2016 р. № 299-р

Про розвиток соціального

діалогу в м.Дрогобичі

З метою формування реальних механізмів реалізації принципів соціального діалогу між органами виконавчої влади, об’єднаннями роботодавців і профспілок, відповідно до Законів України «Про соціальний діалог в Україні», «Про колективні договори і угоди», розпорядження Львівської обласної державної адміністрації від 20.11.2015 №720/0/5-15 «Про вдосконалення соціального діалогу на Львівщині», керуючись п.20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Затвердити тристоронню Угоду соціального діалогу між виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради, Дрогобицькою міською організацією роботодавців та координаційною радою профспілок м.Дрогобича на 2016-2020 роки згідно з додатком № 1.
  2. Затвердити склад представників сторін тристоронньої Угоди соціального діалогу між виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради, Дрогобицькою міською організацією роботодавців та координаційною радою профспілок м.Дрогобича на 2016-2020 роки згідно з додатком № 3.
  3. Затвердити порядок проведення соціального діалогу в м.Дрогобичі згідно з додатком № 3.
  4. Управлінню праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради (І.Терлецький):

4.1. Забезпечити повідомну реєстрацію тристоронньої Угоди соціального діалогу між виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради, Дрогобицькою міською організацією роботодавців та координаційною радою профспілок м.Дрогобича на 2016-2020 роки.

4.2. Надавати інформацію про виконання Угоди департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації щопівроку до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом.

  1. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 07.05.2012 № 249-р «Про розвиток соціального діалогу в м.Дрогобичі».
  2. 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань.

 

Міський голова                                                                           Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту