№ 303 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про режим роботи”

21.12.2018 431

№ 303 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про режим роботи”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 21.12.2018 № 303

Про режим роботи

Розглянувши заяву фізичної особи – підприємця Ніконець О. М. та заяву фізичної особи – підприємця Поптик О. Р, керуючись п. 4 ч. б ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. Встановити цілодобовий режим роботи міні – маркету фізичної особи – підприємця Ніконець О. М. (м. Дрогобич, вул. Коновальця, 9).
2. ФОП Ніконець О. М.:
2.1. Посилити охорону та встановити камери спостереження на об’єкті господарювання, забезпечити дотримання належного громадського порядку у магазині та на прилеглій території.
2.2. Забезпечити виконання п. 1. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.01.2008 р. № 22 «Про заборону торгівлі алкогольними напоями у закладах торгівлі та громадського харчування міста Дрогобича у нічний час».
3. ФОП Поптик О. Р.:
3.2. Посилити охорону та встановити камери спостереження на об’єкті господарювання, забезпечити дотримання належного громадського порядку у магазині та на прилеглій території.
3.3. Забезпечити виконання п. 1. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.01.2008 р. № 22 «Про заборону торгівлі алкогольними напоями у закладах торгівлі та громадського харчування міста Дрогобича у нічний час».
3. Дрогобицькому відділу поліції головного управління Національної поліції у Львівській області (І. Білас) забезпечити дотримання належного громадського порядку на прилеглих територіях до вищевказаних магазинів.
4. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 20.11.2018 № 277 «Про режим роботи міні-маркету фізичної особи-підприємця Ніконець О. М. вважати таким, що втратило чинність.
5. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 20.11.2018 № 278 «Про режим роботи магазину «Ольга» вважати таким, що втратило чинність.
6. Дане рішення вступає в дію з моменту підписання.
7. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на фізичну особу – підприємця Ніконець О. М., на фізичну особу – підприємця Поптик О.Р. та на Дрогобицький відділ поліції головного управління Національної поліції у Львівській області (І. Білас)
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту