№ 306 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про взяття на баланс нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич вул. Грушевського,77”

05.07.2016 440

№ 306 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про взяття на баланс нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич вул. Грушевського,77”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ХІ  сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  5 липня 2016 р. № 306

Про взяття на баланс

нежитлового приміщення

за адресою: м. Дрогобич вул. Грушевського,77

Розглянувши клопотання адміністрації Дрогобицької міської дитячої лікарні, керуючись ст. 26 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:

  1. Дрогобицькій міській дитячій лікарні відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради взяти на баланс нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського,77 площею 274,4 м2.
  2. Зобов’язати Дрогобицьку міську дитячу лікарню відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, провести експертну оцінку, а також забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території  відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
  3. Дане рішення є підставою для оформлення права власності на нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського,77 площею  274,4 м2  за територіальною громадою м. Дрогобича  в особі Дрогобицької міської ради.
  4. Виконання даного рішення доручити Дрогобицькій міській дитячій лікарні відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (С.Власов).
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

 

Міський голова                                                                           Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту