№ 313 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про вивільнення земельної ділянки від самовільно встановленої тимчасової споруди (монолітної бетонної огорожі з металевими воротами) за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Устіяновичів (поряд з зем. ділянкою буд. 1)”

18.10.2022 3495

№ 313 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про вивільнення земельної ділянки  від самовільно встановленої тимчасової споруди (монолітної бетонної огорожі з  металевими воротами) за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич,  вул. Устіяновичів (поряд з зем. ділянкою буд. 1)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.10.2022 №313

Про вивільнення земельної ділянки
від самовільно встановленої тимчасової
споруди (монолітної бетонної огорожі з
металевими воротами) за адресою:
Львівська обл., м. Дрогобич,
вул. Устіяновичів (поряд з зем. ділянкою буд. 1)

Розглянувши службову записку директора департаменту міського господарства Р.Пошивака від 04.10.2022 № 1502 щодо законності встановлення тимчасової споруди (монолітної бетонної огорожі з металевими воротами) на вул. Устіяновичів (поряд з зем. ділянкою буд. 1) в м. Дрогобичі Львівської області, та невиконання припису від 28.09.2022 за № 0334, складеного головним спеціалістом, інспектором з паркування та благоустрою відділу безпеки та контролю ДМР І.Ворос гр. Стрілецькою Н.В. на вул. Устіяновичів (поряд з зем. ділянкою буд. 1) в м. Дрогобичі, за відсутності дозвільних документів у відділі містобудування та архітектури, відповідно до ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності”, ч.4 ст. 15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою м. Дрогобича від 25.10.2013 № 1151, керуючись пп. 7 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради повідомити власника тимчасової споруди (монолітної бетонної огорожі з металевими воротами) про вивільнення земельної ділянки, яка належить до земель загального користування, що перебувають у комунальній власності Дрогобицької міської ради за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Устіяновичів (поряд з зем. ділянкою буд. 1), встановленої без дозвільних документів за власні кошти в двотижневий строк від публікації даного рішення на сайті Дрогобицької міської ради.
2. У випадку невиконання п.1. цього рішення КП «Служба муніципального управління» провести вивільнення території від тимчасової споруди (монолітної бетонної огорожі з металевими воротами), встановленої без дозвільних документів та залишити на збереження на території КП «Служба муніципального управління».
3. У випадку передбаченому п.2. цього рішення КП «Служба муніципального управління» повернути тимчасові споруди (монолітної бетонної огорожі з металевими воротами) лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з вивільненням земельної ділянки, яка належить до земель, що перебувають у комунальній власності Дрогобицької міської ради.
4. Начальнику Дрогобицької ВП ГУНП у Львівські області забезпечити дотримання громадського порядку під час вивільнення зазначеної земельної ділянки від тимчасової споруди (монолітної бетонної огорожі з металевими воротами) за вище зазначеною адресою.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту