№ 377 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про земельні торги”

15.09.2016 393

№ 377 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про земельні торги”

ДРОГОБИЦЬКА  МІСЬКА  РАДА

ХШ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від  15 вересня  2016 року  №  377

Про земельні торги

Розглянувши лист відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Урбан), відділу містобудування та архітектури (І. Петранич), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №35 від __.09.2016 р.) та враховуючи результати конкурсу з відбору виконавців послуг з виконання земельних торгів, з підготовки лотів до продажу та продажу земельних ділянок шляхом проведення земельних торгів (протокол № від __2016 р.), керуючись   Земельним кодексом України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій»,  і   відповідно   до  п. 34 ст. 26 Закону  України   «Про  місцеве   самоврядування  в  Україні», міська    рада   в и р і ш и л а:

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах:

1.1. Земельну ділянку площею 0,1212 га. на вул. Самбірській, для комерційного призначення.

1.2. Земельну ділянку площею 0,045 га. на вул. Ю. Дрогобича – Жупна, для комерційного призначення.

1.3. Земельну ділянку площею 0,022 га. на вул. Завалля, для комерційного призначення.

1.4. Земельну ділянку площею 0,494 га. на вул. Чорновола, для комерційного призначення.

1.5. Земельну ділянку площею 0,025 га. на вул. Чехова, для комерційного призначення.

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах:

2.1. Земельну ділянку площею 0,25 га. на вул. Трускавецькій, для будівництва АЗС.

2.2. Земельну ділянку площею 0,8361 га. на вул. Сахарова, для будівництва багатоквартирного будинку.

  1. Міському голові міста Дрогобича (Т. Кучма) укласти договори на виконання робіт з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначених у п. 1 цього рішення, та на виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок, перелічених у п. 2 цього рішення, з виконавцем, переможцем конкурсу – ПП фірмою «Сомгіз» (О. Сімчук).

3.1. Фінансування підготовки лотів до проведення земельних торгів здійснюється виконавцем відповідно до укладених договорів.

3.2. Витрати, здійснені виконавцем земельних торгів, на підставі укладених згідно з п.3 цього рішення договорів, на підготовку лотів до проведення земельних торгів, відшкодовуються переможцем земельних торгів по кожному лоту окремо.

  1. Виключити з переліку земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах, земельну ділянку площею 0,065 га. на вул. П. Орлика для комерційного призначення.
  2. Відмінити пункт 5 рішення міської ради від 18 серпня 2016 року №342 «Про земельні торги».

5.1. Встановити стартову ціну продажу для земельних ділянок, які підлягають продажу на земельних торгах, що зазначені в п. 1, 2 цього рішення, у розмірі експертної грошової оцінки земельної ділянки, проведеної у встановленому порядку.

5.2. Стартовий розмір річної орендної плати встановити на рівні 3% нормативної грошової оцінки землі.

5.3. Значення кроку торгів на земельні ділянки, зазначені в п. 1, 2 цього рішення, встановити у розмірі  5% стартової ціни земельної ділянки.

5.4. Встановити значення кроку торгів у розмірі  0,5% стартової плати на земельні ділянки, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах:

5.4.1. На земельну ділянку площею 0,2449 га. на вул. Солоний Ставок для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення.

5.4.2. На земельну ділянку площею 1,5 га. на вул. Фабричній для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

 

Міський голова                                                                                      Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту