№ 381 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів Дрогобицької міської ради з нагоди 925-и річчя заснування міста Дрогобича».”

15.09.2016 397

№ 381 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів Дрогобицької міської ради з нагоди 925-и річчя заснування міста Дрогобича».”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ХШ  сесія сьомого скликання  

РІШЕННЯ

від 15 вересня 2016 року № 381

Про затвердження  міської цільової

програми «Підготовка та проведення

загальноміських заходів 

Дрогобицької міської ради з нагоди

925-и річчя заснування міста Дрогобича».

Відповідно до Постанови Верховної ради України від 12.07.2016 року 1458-VIII, з метою створення належних умов для забезпечення відзначення 925-и річчя заснування міста Дрогобича, популяризації кращих зразків української і світової культури, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 29 грудня 2015  № 66 «Про міський бюджет м. Дрогобича на 2016 рік»,  враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 22 від 01 вересня 2016р.) і освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № _____ від          2016р.), керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Затвердити міську цільову програму «Підготовка та проведення загальноміських заходів Дрогобицької міської ради з нагоди 925-и річчя заснування міста Дрогобича 2016 році» згідно з додатком.
  2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування програми у межах затверджених коштів.
  3. Виконання цього рішення покласти на начальника відділу культури та мистецтв О.Яводчака.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму та інформації охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення» (О.Дацюк).

Міський голова                                                                  Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту