№ 385 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Програми розвитку інвестиційної діяльності, співробітництва та європейської інтеграції м. Дрогобича на 2016 рік”

15.09.2016 441

№ 385 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Програми розвитку інвестиційної діяльності, співробітництва та європейської інтеграції м. Дрогобича на 2016 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ХІІІ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 вересня  2016 року № 385

Про внесення змін до Програми розвитку

інвестиційної діяльності, співробітництва

та європейської інтеграції м. Дрогобича

на 2016 рік

З метою забезпечення роботи по створенню сприятливого інвестиційного клімату в м. Дрогобичі, налагодження ефективного співробітництва з містами інших держав, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 01.09.2016 № 22), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

  1. Затвердити Програму розвитку інвестиційної діяльності, співробітництва та європейської інтеграції м. Дрогобича на 2016 рік у новій редакції (додається).
  2. Відповідальність за виконання Програми розвитку інвестиційної діяльності, співробітництва та європейської інтеграції м. Дрогобича на 2016 рік покласти на першого заступника міського голови відповідно до його функціональних обов’язків.
  3. Фінансовому управлінню врахувати бюджетні рекомендації відділу економіки на виділення коштів для реалізації заходів даної Програми в межах обсягу затвердженого бюджету на 2016 рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова                                                                                   Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту