№ 387 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу ТОВ «Галицька свіжина» на влаштування обмежувача паркування на прилеглій території до об’єкту нерухомості за власні кошти за адресою Львівська обл., м. Дрогобич, вул. П.Орлика, 18″

20.12.2022 3533

№ 387 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу  ТОВ «Галицька свіжина» на влаштування обмежувача паркування на прилеглій території до об’єкту нерухомості  за власні кошти за адресою Львівська обл.,  м. Дрогобич, вул. П.Орлика, 18″

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.12.2022 №387

Про надання дозволу
ТОВ «Галицька свіжина»
на влаштування обмежувача паркування
на прилеглій території до об’єкту нерухомості
за власні кошти за адресою Львівська обл.,
м. Дрогобич, вул. П.Орлика, 18

Розглянувши звернення директора ТОВ «Галицька свіжина» Коцінського І.Д. від 12.12.2022 3392/3-29 щодо прохання надати дозвіл на влаштування обмежувача паркування на прилеглій території до об’єкту нерухомості за власні кошти за адресою вул. П.Орлика, 18 в м. Дрогобич відповідно до поданої схеми з метою безперешкодного підвезення продукції (продуктів харчування), керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл ТОВ «Галицька свіжина» на влаштування обмежувача паркування на прилеглій території до об’єкту нерухомості за власні кошти за адресою вул. П.Орлика, 18 в м. Дрогобич відповідно до поданої схеми.
2. Роботи по влаштуванню обмежувача згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту