№ 388 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу окремих установ із спільної власності територіальної громади м. Дрогобича у спільну власність територіальних громад Львівської області.”

23.09.2016 410

№ 388 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про  передачу окремих установ із спільної власності територіальної громади м. Дрогобича у спільну власність територіальних громад Львівської області.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ХІІІ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 23 вересня 2016 № 388

Про  передачу окремих установ із спільної

власності територіальної громади м. Дрогобича

у спільну власність територіальних громад Львівської області.

З метою переведення на фінансування з обласного бюджету лікувальний заклад Дрогобицьку міську лікарню № 3 відповідно до ст.ст.25,26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада ВИРІШИЛА:

1.Виключити з мережі  закладів охорони здоров`я м. Дрогобича Дрогобицьку міську лікарню № 3.

  1. Передати Дрогобицьку міську лікарню № 3, у спільну власність територіальних громад Львівської області.
  2. Передати будівлю та майно медичної установи, зазначеної в пункті 1 цього рішення, що розташовані в м. Дрогобичі вул.Трускавецька, 67, у спільну власність територіальних громад Львівської області.
  3. Клопотати перед Львівською обласною радою щодо прийняття у спільну власність територіальних громад Львівської області установи та майна, зазначених у пункті 1 цього рішення.
  4. Дане рішення вступає в дію за умови прийняття Львівською обласною радою відповідного рішення згідно чинного законодавства України.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення. (О.Дацюк)

Міський голова                                                                    Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту