№ 392 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження положення про відділ архітектурно-будівельного контролю та відділ правового забезпечення в новій редакції”

23.09.2016 506

№ 392 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  положення про відділ  архітектурно-будівельного контролю та відділ правового забезпечення в новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ХШ сесія VIІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  23 вересня 2016 р.№ 392

Про затвердження  положення про

відділ  архітектурно-будівельного

контролю та відділ правового

забезпечення в новій редакції

Враховуючи рішення Дрогобицької міської ради № 355 від 18.08.2016, яким було збільшено штатну чисельність відділу архітектурно будівельного контролю на 3 штатні одиниці, одною з яких має бути затверджена посада юриста, в зв’язку з чим відпадає потреба у здійсненні правової підтримки та забезпечення відділу архітектурно-будівельного контролю відділом правового забезпечення, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради та керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Затвердити положення про відділ архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради в новій редакції.
  2. Затвердити положення про відділ правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради в новій редакції.
  3. Визнати такими, що втратили чинність положення про відділ архітектурно-будівельного контролю та про відділ правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради затверджені під пунктами 1.2. та 1.10. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради №135 від 12.02.2016 «Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради».
  4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Міський голова                                                                  Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту