№ 395 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про взяття на баланс нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич вул. Грушевського,17”

23.09.2016 428

№ 395 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про взяття на баланс нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич вул. Грушевського,17”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ХІІІ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  23 вересня 2016 р. № 395

Про взяття на баланс

нежитлового приміщення за адресою:

м. Дрогобич вул. Грушевського,17

Розглянувши пропозицію відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради,  керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

  1. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання»

Дрогобицької міської ради взяти на баланс нежитлове приміщення, площею  113, 5 м2 , що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського,17.

  1. КП «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради

виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО,  забезпечити утримання нежитлового приміщення відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.

  1. Виконання даного рішення покласти на Комунальне підприємство «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О.Майданюк).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова                                                                                              Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту