№ 405 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про Програму фінансової підтримки КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на 2016 р.”

13.10.2016 436

№ 405 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про Програму фінансової підтримки  КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на 2016 р.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХІУ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 13 жовтня 2016 № 405

Про Програму фінансової підтримки
КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР
на 2016 р.

З метою поліпшення фінансового стану комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 29 вересня № 23), керуючись п.22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму фінансової підтримки КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради на 2016 р. (далі – Програма), що додається.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран) передбачити у міському бюджеті на 2016 р. видатки на виконання Програми фінансової підтримки КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради на 2016 р.
3. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (І. Лепкий), комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» ( І. Хом’як),
вжити відповідних заходів щодо реалізації Програми фінансової підтримки на 2016р.
4. Виконання цього рішення покласти директора департаменту міського господарства ІЛепкого.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчик) та постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т. Демко).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту