№ 412 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного ХІV сесії Дрогобицької міської ради”

03.11.2016 500

№ 412 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного ХІV сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХІV сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 3листопада 2016 року № 412

Про внесення змін до порядку денного
ХІV сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч.15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 г. 3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до порядку денного ХІV сесії Дрогобицької міської ради та доповнити наступними питаннями:
1.1. Про надання звання “Почесний громадянин” м. Дрогобича.
1.2. Про присвоєння Стебницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 11 Дрогобицької міської ради Львівської області імені Тараса Зозулі.
1.3. Про продовження терміну оренди земельної ділянки.
1.4. Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 18.08.2018 року № 341 “Про земельні торги (вул. Фабрична)”.
1.5. Про продаж земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону та затвердження звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок у м. Дрогобич Львівської області.
1.6. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки (вул. Фабрична).
1.7. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) , що підлягають продажу на земельних торгах , та надання згоди на виготовлення експертної оцінки землі.
1.8. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради від 18.05.2016 р. № 261 “Про взяття на баланс, передачу в оренду нежитлових приміщень та встанвлення розміру орендної плати за адресою: м. Дрогобич, вул. Міцкевича, 5.
1.9. Про включення в перелік об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу нежитлового приміщення.
1.10. Про скасування п.п. 1.1. п. 1 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу громадянам на реконструкцію нежитлового приміщення”.
1.11. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2016 рік.
1.12. Про звільнення О.Дукаса, заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань.
2. Зняти з розгляду питання “Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2017 рік”.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту